Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Yazıcı, Saraylar halkı ile bir araya geldi

Vali Yazıcı, Saraylar halkı ile bir araya geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Marmara ilçesi Saraylar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gectiğimiz hafta içerisinde adayı ziyaret eden, Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kınay, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Defterdar İzzet Patan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, İl Sağlık Müdürü Necati Kelemençe, İl Müftü Vekili Ramazan Topcan, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Sadullah Özel ile birlikte Saraylar Mahallesi´ni ziyaret etti.
Mahalle meydanındaki kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yazıcı, vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu açıkladı.
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, "Halkımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla sık sık bir araya geliyor, sohbet ediyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.
Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Yazıcı ve beraberindekiler, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek karşılıklı çay içti. Çay sohbetinde sorunları tek tek dinleyen Vali Yazıcı,"Halkımızın dile getirdikleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı