Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, şehit aileleri ile buluştu

Vali Yazıcı, şehit aileleri ile buluştu

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Savaştepe´de yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı işlenmiş halı ve zeytin fidanı hediye etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Savaştepe´de yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı işlenmiş halı ve zeytin fidanı hediye etti.
Vali Ersin Yazıcı, Şehit Polis Memuru Osman Türkücü ile Şehit Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin´in Savaştepe´de yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Şehitlerimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yazıcı, her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatan için eşlerini, evlatlarını şehit veren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet eden Yazıcı, Devlet olarak şehit yakınları ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarının altını çizdi.
Vali Yazıcı, şehit ailelerine yaptığı ziyarette sözlerini şöyle sürdürdü: "Balıkesir´den bir kez daha ilan ediyorum ki, bu millete terör karşısında kimse diz çöktüremedi, çöktüremeyecek. Türkiye Cumhuriyeti´ni yıkmaya, doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletiyle ve devletiyle bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, hain saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Halkımızın güvenliği, ülkemizin huzuru ve esenliği için görevi başında şehit olan kardeşlerimiz milletimizin gönlünde her zaman var olmaya devam edecektir. Aziz şehitlerimizi her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağız. Milletimizin sarsılmaz vatan sevgisi, güvenlik güçlerimizin sahip olduğu yüksek ruh ve şuur, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve bütünlüğümüze yönelen tehditleri bertaraf edecektir.?
Ziyarette Vali Yazıcı´ya Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce eşlik etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli