Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Sevgi Evleri´nde yaşayanlara iftar verdi

Vali Yazıcı, Sevgi Evleri´nde yaşayanlara iftar verdi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı Sevgi Evleri´nde devlet koruması altında yaşayan çocukları ve gençleri iftar sofrasında misafir etti.


Vali Yazıcı´nın ev sahipliğindeki iftara, Balıkesir´de bulunan sevgi ve çocuk evlerinde kalan 140 çocuk ve genç katıldı.
Etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ersin Yazıcı, çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri sevgi evlerinde kalan çocuklarla bu kez Ramazan ayında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Yazıcı,"Balıkesir´de, kocaman bir aileniz olduğunu unutmayın. Sırtınızı dayayabileceğiniz, güçlü bir devletiniz olduğunu, aklınızdan hiç çıkarmayın." dedi.
Sosyal devlet anlayışının temelinde insana sahip çıkmanın yattığını dile getiren Vali Yazıcı, "Biz Valilik olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onlar mutlu olduğunda biz daha çok mutlu oluyoruz. Çocuklar, bizim geleceğimiz. Bu çocuklar milletimizin bizlere emanetleridir. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın toplumsal hayata katılımlarını sağlıyoruz. Bütün çabamız bu çocukların daha iyi şartlarda yetişmesini sağlamak ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunmaktır. Onların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu çocuklara sadece sevgi vermemiz yeterli. Çünkü diğer her ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor." diye konuştu.
İftar sonunda, çocuklar ve gençler istek ve taleplerini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli