Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı sık sık esnafla buluşuyor

Vali Yazıcı sık sık esnafla buluşuyor

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, göreve başladığı günden bu yana esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, göreve başladığı günden bu yana esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor.
Vali Yazıcı´nın esnaf gezisindeki durağı Millî Kuvvetler Caddesi ile Anafartalar Caddesi oldu.
İşyerlerini sırası ile ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, esnafın sorunlarını dinlerken, işyerlerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşların da elini sıkarak selamlaşan Vali Yazıcı, onlarında sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Esnaf ziyareti hakkında bilgi veren Vali Yazıcı, esnafın ekonomiye artı değer kattığını söyledi.
Yazıcı, devamında şöyle konuştu: ?Vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle ilin valisi olarak bana, vali yardımcılarımıza ve kurum müdürlerimize talep ve dileklerini iletiyor. Ben de bugünkü gibi fırsat buldukça esnafımızın ve halkımızın yanına gidip onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Kentin değişik bölgelerindeki esnafımızı ziyaret ederek, sıkıntılarını ve beklentilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, sohbet ediyor ve esnaflarımıza misafir oluyoruz, onların sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza karşı sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız."
Vali Yazıcı´nın, sürekli halkın arasında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren işyeri sahipleri, "Sayın Valimize ziyaretleri sırasında, taleplerimizi dile getirebiliyoruz." açıklamasında bulundular. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false