Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Vali Yazıcı, sınava girecek öğrencilere başarı diledi

Vali Yazıcı, sınava girecek öğrencilere başarı diledi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye genelinde 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavlarına katılacak öğrencilere başarı diledi.

Yapılacak olan sınavlar dolayısıyla sınava girecek öğrenci adaylarına bir başarı mesajı yayımlayan Vali Ersin Yazıcı, "Öğrencilerimizin sınavda başarılı ve huzur içinde olabilmeleri için tüm kamu-kurum ve kuruluşları üzerlerine düşen sorumlulukları, gerekli önlemleri tamamlamışlardır. Çünkü gençlerimizin sınavda ne kadar rahat olurlarsa, bilgilerini de o kadar rahat kullanabileceklerini biliyoruz." dedi.
İmkanları en iyi şekilde değerlendireceklerdir
Vatandaşlardan, sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas olmalarını isteyen Vali Yazıcı mesajının devamında şunları kaydetti:
Değerli Anne ve Babalar,
Çocuklarınızın başarısı için birçok fedakârlıkta bulundunuz. Onların başarıları sizleri daha da çok sevindirecektir. Bu nedenle çocuklarımıza güven telkin etmeli, sınavın hayatın kendisi olmadığını da belirtmeliyiz. Bizler de öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlar Türkiye´nin geleceği.
Değerli Eğitimciler,
Sizlerin özverili çalışmaları ve destekleri ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendireceklerdir.
Sevgili Gençler,
Hayat hiçbir zaman sınavdan ibaret değildir. Hepiniz bizler için çok önemlisiniz. Sizlerden beklentim, Balıkesir ve bu cennet vatanımız için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, değerleriyle büyüyen, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençlik yetişmesidir. Hepinizin ayrı ayrı yetenekleri ve idealleri var. Sizi çok seviyor ve bu önemli sınavda hepinize başarılar diliyorum.
Tüm tedbirler alındı
Sınavların huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi için sınav yapılacak tüm okullar ve çevrelerinde sınav öncesi, günü ve sonrası için tüm emniyet tedbirlerinin planlandığını belirten Vali Yazıcı, " Öğrencilerimiz; sınav günlerinde sakin ve güvenli ortamların oluşturulması bakımından vatandaşlarımızdan her zaman var olan duyarlılıklarını bir kez daha göstermelerini beklemektedirler. " ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin yetiştirilmesinde onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlere ve ailelerine teşekkür eden Vali Yazıcı, geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm gençlere, girecekleri YKS´de başarılar diledi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli