Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı Susurluk´ta

Vali Yazıcı Susurluk´ta

Bandırma´nın kardeş kentinin belediye başkan yardımcısı da geldi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Susurluk ilçesine gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ilçe esnafı ve vatandaşlarla buluştu.
Susurluk çarşısında bulunan dükkân ve mağazaları tek tek gezen Vali Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti.
Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Vali Yazıcı, "Bugün de Susurluk ilçemize ziyarete geldik. Dert ve sıkıntılarını dinledim. Diğer ilçelerimize de ziyaretlerimiz oluyor ve ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızın düşünceleri, sorunları, memnuniyetleri bizim için önemli. Bu sebeple bu ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye ve hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Balıkesirli hemşerilerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık." dedi.
Karşılaştığı ilgi ve sevgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımızla iç içe olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu makamlar ancak ve ancak halkımıza hizmet makamıdır. Halkımıza hizmet etmek için buralardayız. Vatandaştan, esnaftan gelen talep ve istekler bizler için son derece önemli. Sizin isteğiniz, bizim görevimiz. Bu ziyaretle sıkıntılarınızı paylaşmak ve varsa taleplerinizi dinlemek için buradayız. Biz, devletin üzerine düşen bütün hizmetleri vatandaşlarımıza götürmenin çabası içerisindeyiz. Bizim bu ziyareti yapmamızın sebebi hem sizinle beraber olmak, hem de sizinle tanışmak, hem de sorunlarınıza çözüm bulmaktır." şeklinde konuştu.
Yazıcı, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
Yazıcı´nın Susurluk´daki esnaf ziyaretine, Susurluk Kaymakamı Yusuf Özdemir, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu eşlik etti.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı Susurluk
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli