Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Vali Yazıcı, SYDV personeline teşekkür etti

Vali Yazıcı, SYDV personeline teşekkür etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanlarını makamında kabul ederek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Vali Ersin Yazıcı Balıkesir´de göreve başladığı günden bu güne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından iş ve işlemlerin yürütülmesi, hazırlanan projelerde gösterdiği gayret ve çalışmalardan dolayı vakıf çalışanlarına teşekkür etti.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bayan Yazıcı ile Balıkesir Merkez Vakıf Müdürü Süleyman Sayan, vakıf görevlisi Nirgül Akbulut, Karesi Vakıf Müdürü Nalan Yiğit, vakıf görevlisi Çetin Yapıcı, Altıeylül Vakıf Müdürü Şaban Ok ve vakıf görevlisi Vural Şahin ile birlikte Altıeylül ve Karesi ilçelerinde bulunan 215 aileye yardım eli uzattı.
Burada açıklamalarda bulunan Vali Yazıcı, "İmkanlar dahilinde vatandaşımıza her türlü yardım yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hayır duaları bizim için her şeyden daha önemlidir. Vatandaşlarımızın maddi ve manevi sıkıntılarını çözmek bizim görevimizdir." dedi.
Yapılan çalışmalar doğrultusunda fakire, fukaraya, engelliye ve sosyal güvencesi olmayan ailelere yardımda bulunulduğunu belirten Vali Yazıcı, maddi yardımların yanı sıra ihtiyaç sahibi kişilerin evlerinde ziyaret edilerek moral desteğinde de bulunulduğunu kaydetti.
İhtiyaç sahibi ailelere destek vermek için sürekli çalıştıklarını söyleyen Vali Yazıcı, "Biz ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip, bu ailelerimize gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz. Her bir vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz. Yapılan bu yardımlar devletimizin her zaman halkımızın yanında olduğunun en önemli göstergesidir. Bizler, bugüne kadar vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi, bundan sonra da onların mağduriyetlerini gidermek ve Balıkesir´imizi daha yaşanır huzurlu bir kent haline getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim devletimiz büyük bir devlettir. Devletimizin imkânları vardır. İhtiyacı olan herkese bir şekilde biz yardım ediyoruz." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli