Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Temel prensibimiz, etkin verimli ve rasyonel çalışmak

Vali Yazıcı, Temel prensibimiz, etkin verimli ve rasyonel çalışmak

Balıkesir´de, 2019 yılının 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Balıkesir´de, 2019 yılının 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu´nda yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kurumların Bölge ve İl Müdürleri katıldı.
Vali Yazıcı´nın açılış konuşmasıyla başlayan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında; yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Projelerin yürütülmesinde denetim ve takibinin sıklıkla yapılması konusunda yatırımcı kuruluşlara uyarılarda bulunan Vali Yazıcı, kurum müdürlerinden de eksik ve aksaklıklara zamanında müdahale edilmesini istedi.
İlgili kurumların toplantıda alınan kararların çözümlenmesi hususunda da gerekli itinayı göstermeleri ve bu konuya önem vermeleri gerektiğinin altını çizen Vali Yazıcı, "Tüm çalışmalarda olduğu gibi yatırım uygulamalarında da etkin, verimli ve rasyonel bir anlayışla çalışmak temel prensibimiz olmalıdır. Çalışmalardan istediğimiz verimi alabilmemiz açısından ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyon ve işbirliği içerisinde çalışmaları ayrı bir öneme sahiptir." dedi.
Konuşmasının sonunda tüm kuruluşların yöneticilerine ve personeline teşekkür eden Vali Ersin Yazıcı, çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantı, TEİAŞ 2. Bölge Müdür Yardımcısı Şentürk Eroğlu ve Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz´ın faaliyetler, hizmet ve çalışmalarını içeren sunumları ile sona erdi. Bir sonraki toplantı için sunum yapacak kurumların belirlendiği toplantıda, 16 Ekim 2019 tarihinde, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi sunumlarını gerçekleştirecek.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli