Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Trafik Haftası´nı kutladı

Vali Yazıcı, Trafik Haftası´nı kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, her yıl 2-8 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ?Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası? nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, her yıl 2-8 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ?Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası? nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vali Yazıcı mesajında, ?Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda? ve ?Trafikte Her Yıl Daha İyiye? sözüyle, Balıkesir halkını trafik konusunda daha duyarlı davranmaya davet etti.
Balıkesir´de karayolları trafik güvenliğiyle ilgili olarak trafik ekiplerinin şehrin genelinde yapmış oldukları uygulamalar ve denetimlerle gece gündüz demeden trafik düzenini sağlayarak kazaların önlenmesine çalıştıklarını işaret eden Vali Yazıcı, ?Trafik güvenliğinin sağlanması, yalnızca bu işle sorumlu kurum ve kuruluşların gayretleri ile varılabilecek bir hedef değildir. Herkes trafik kurallarına uymanın kendisinin ve başkalarının güvenliği için şart olduğunu bilmeli ve buna inanmalıdır. Bu sebeple trafikte bireysel duyarlılıkta üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeli ve kurallara uymayı bir görev kabul etmeliyiz. Bizler, kendimiz için olduğu kadar başkalarının güvenliği için de trafik konusunda duyarlı olmak zorundayız.? dedi.
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle, bütün vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı davranmaya davet eden Vali Yazıcı, ?Trafik güvenliğinin sağlanması için, kanunun görev verdiği kurum ve kuruluşların yanı sıra üniversiteler, dernekler, vakıflar, sivil toplum örgütleri ve özellikle medyanın desteği ve katkısı çok büyüktür. Sağlıklı ve güvenli bir toplum için, trafik kurallarına uyalım ve gelecek nesillere örnek olalım. Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası´nı kutluyor etkinliklere katkıda bulunanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, saygılar sunuyor, kazasız günler diliyorum.? sözleriyle mesajını tamamladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli