Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, yatırımcıları Balıkesir´e davet etti

Vali Yazıcı, yatırımcıları Balıkesir´e davet etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şişecam Balıkesir Cam Elyaf Fabrikası´nı ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şişecam Balıkesir Cam Elyaf Fabrikası´nı ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı, cam ve kimyasallar alanlarında dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Balıkesir Cam Elyaf üretim tesisini ziyaret etti.
Balıkesir OSB´de bulunan fabrikada, cam elyaf üretimi yapılan tesislerin üretim hatlarını gezen Vali Yazıcı, fabrika yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Sanayici ve iş insanlarıyla karşılıklı istişarelerde bulunmak, sanayi kuruluşlarının üretim alanlarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Yazıcı, sanayi kuruluşlarının hem üretim hem de istihdam alanında şehrimizin ve ülkemizin ekonomik yönden kalkınmasına büyük katma değer sağladığını söyledi.
Şişecam Balıkesir Cam Elyaf Fabrikası´nın Türkiye´de ilk olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, "Şişecam, Balıkesir´in lokomotif kuruluşlarından biri. Her geçen gün ileriye giden bir fabrikamız var. Bu işletmenin ilimizde ve dünya çapında yerinin olması çok önemli." diye konuştu.
Balıkesir´in daha çok kalkınması için her türlü çabayı gösteren sanayici ve iş insanlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, Türkiye´nin ekonomik anlamdaki büyümesinin üretimle olacağına işaret etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli