Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, yeni mezunlara seslendi

Vali Yazıcı, yeni mezunlara seslendi

?Yaptığınız işten mutlaka heyecan duymalısınız?

Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi´nde 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonu´ndaki törene; Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, protokol üyeleri, üniversite birim yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenciler adına Rabia Atlı yaptığı konuşma ile duygularını paylaştı. Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı da yaptığı konuşma ile öğrencilerin mezuniyetlerini kutladı.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir törende yaptığı konuşmada yeni mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğrenci velileri ve öğretim elemanlarına da öğrenciler üzerindeki emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Törende son olarak konuşan Vali Ersin Yazıcı´da mezunlara seslenerek, "Sizden beklentilerimiz yüksek ve size güveniyoruz. Bu ülkeyi, bu Cumhuriyeti size teslim edeceğiz. Siz de kendinize güvenin. Bir Türk gencinin isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Balıkesir Üniversitemizin yetiştirdiği çok sayıda kişi bugün gerek kamuda gerekse özel sektörde çok önemli noktalarda çalışmalarına devam ediyor. Bugün mezun olacak olan arkadaşlarımız da inanıyorum ki Türkiye´de çok önemli noktalarda, çok önemli yerlerde görev yapacaklar. Yaptığınız işten mutlaka heyecan duymalısınız. Yaptığınız görevde istekli ve heyecanlı olursanız başarılı olursunuz. İnşallah mutlu, huzurlu, dünyada söz sahibi olan bir ülkenin insanları olarak hayatımıza devam ederiz bunu da sizler gerçekleştireceksiniz. Mezun olan öğrencilerimize yeni yaşamlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli