Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı´dan bayram trafiği denetimi

Vali Yazıcı´dan bayram trafiği denetimi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik ekiplerince Susurluk ilçesinde gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik ekiplerince Susurluk ilçesinde gerçekleştirilen denetimlere katıldı.
Vali Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı öncesi karayolunda seyreden araç sürücülerine trafik kuralarıyla ilgili uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı.
Uygulama sırasında durdurulan araçlardaki yolcularla sohbet eden Vali Yazıcı, araçlardaki çocuklara da kırmızı düdük, tişört ve şapka hediye etti.
Yola çıkan vatandaşların hem bayramlarını tebrik ettiklerini hem de sürücüleri denetlediklerini aktaran Vali Yazıcı, şunları söyledi: "Bayram boyunca denetimler aralıksız gerçekleştirilecek. İnşallah kazasız belasız bir bayram geçirmeyi temenni ediyoruz. Tüm Türkiye´de olduğu gibi ilimizde de güvenlik tedbirlerinin azami şekilde artırmış durumdayız. Balıkesir´de de en üst noktada trafik önlemlerini almış durumdayız. Trafik güvenliği bütün toplumu ilgilendiren en önemli konulardan biridir. Herkes trafik kurallarına uyma alışkanlığını kendi güvenliği için istemeli ve buna inanmalıdır. Trafik kurallarına uymak her insanın hem kendisine, hem de bütün topluma karşı sorumluluğudur. Balıkesir genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacaklarına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincini acı ve hüzne çevirmemesini diliyorum. Bayram ziyaretlerimiz için trafiğe çıktığımızda direksiyon başında dikkatimizi dağıtabilecek her şeyden uzak durmamız gerektiğini aklımızdan çıkarmayalım. Sevinci, lütfen acıya dönüştürmeyelim." ifadelerini kullandı.
Denetimde Vali Yazıcı´ya, Susurluk Kaymakamı Osman Ateş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kınay eşlik etti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı