Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı´dan öğrencilere yeni dönem mesajı

Vali Yazıcı´dan öğrencilere yeni dönem mesajı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vali Yazıcı, mesajında, yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlere, öğrencilere, velilere, eğitim için destek veren herkese ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bu eğitim-öğretim yılına 1108 kurumda, 9 bin 764 derslikte, 187 bin 843 öğrenci ve 15 bin 196 öğretmenle başlandığı bilgisi veren Vali Yazıcı, "Bu gerçekten de insanda büyük bir coşku ve heyecan oluşturan başlangıcın sadece çocuklarımızın geleceğe dönük umutlarını değil ailelerimizin umutlarını, eğitim camiasının umutlarını ve elbette ülkemizin geleceğe dönük umutlarını barındırdığını belirtmeliyim." dedi.
Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm Balıkesir´e ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Vali Yazıcı, "2019-2020 eğitim-öğretim yılının eğitim sistemimizin varlık nedeni öğrencilerimize, her türlü değişime ve teknolojik gelişmeye rağmen yeri doldurulamayan öğretmenlerimize, yöneticilerimize, idari ve yardımcı tüm personele ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, başarılı bir eğitim-öğretim yılı dilerken sizlere Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün şu cümlesini hatırlatmak isterim: Bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır! Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir." Sözleriyle mesajını tamamladı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false