Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı´dan polislere taziye ziyareti

Vali Yazıcı´dan polislere taziye ziyareti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Beşiktaş´taki hain saldırıda şehit olan polisler için taziyelerini iletti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Beşiktaş´taki hain saldırıda şehit olan polisler için taziyelerini iletti.
Vali Ersin Yazıcı, İstanbul Beşiktaş´ta gerçekleşen terör saldırısı dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Ersin Yazıcı´ya, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile İl Jandarma Alay Komutan V. Jandarma Albay Hasan Aksoylu eşlik etti.
Birlik, beraberliğe kast eden hain saldırının kesinlikle amacına ulaşmayacağını kaydeden Vali Yazıcı, "Bu terör saldırısı neticesinde şehit olan emniyet mensubu kardeşlerime ve sivil vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu hainler emellerine varamayacaklar." diye konuştu.
İstanbul´da gerçekleşen terör saldırısını lanetleyen Yazıcı, "Biz polisimizle, askerimizle ve milletimizle birlikte tek yüreğiz. Kimsenin gücü bu vatanı bölmeye yetmeyecektir. Bu ülkeyi hainlere bırakmayacağız." dedi.
Vatandaşın huzurunun kaynağının güvenlik güçleri olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Bu ülkeden bir santimetrekare bile hiç kimseye vermeyeceğiz. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Dimdik duracağız, korkmadan yılmadan dosta güven düşmana korku vererek yolumuza devam edeceğiz. Bu millet sizden bunu bekliyor. Bizler de bugün olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla görevini yeri getirerek hep birlikte el ele kol kolayız. Polis ve jandarmamızla tüm güvenlik güçlerimizle bu ülkeyi korumaya devam edeceğiz. Öncelikle kendi güvenliğimiz ardından da korumakla görevli olduğumuz bu milleti layıkıyla korumaya devam edeceksiniz. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız." dedi.
Mücadelemizi sürdürerek şer odaklarının üstesinden gele-ceğimizi kaydeden Vali Yazıcı, "Tek olacağız birlikte olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Devletimizin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar tek vücut halinde yolumuza devam edeceğiz. Allah hepinize sabır versin. Başınız sağ olsun. Durmak yok. Allah´ın izniyle bu ülke layık olduğu yere çıkacaktır. Bunu da hep birlikte sağlayacağız. Tekrar başınız sağ olsun.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli