Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı´dan şehit ailesine ziyaret

Vali Yazıcı´dan şehit ailesine ziyaret

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara´nın Gölbaşı İlçesi´nde Özel Harekât Daire Başkanlığı´na düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Mustafa Serin´in ailesini ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara´nın Gölbaşı İlçesi´nde Özel Harekât Daire Başkanlığı´na düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Mustafa Serin´in ailesini ziyaret etti. Ziyarete Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız da katıldı.
Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, ?Halkımızın demokrasi ve millet egemenliğinin korunması için gösterdiği kutsal mücadelede şehit olan Mustafa Serin kardeşimizi rahmetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum." diye konuştu.
Vali Yazıcı, şehit annesi Sevcan Fatma Serin´e Türk Bayrağı armağan etti.
Ev ziyareti sonrası Şehit Polis Memuru Mustafa Serin´in kabri ziyaret edildi. Burada Vali Ersin Yazıcı ve beraberindekiler mezara karanfil bıraktılar. Şehidimizin mezarı başında okunan Kur´an-ı Kerim´den sonra dua yapıldı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu