Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcıdan tayini çıkan komutanlara veda yemeği

Vali Yazıcıdan tayini çıkan komutanlara veda yemeği

Balıkesir´de görev yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taner Büyükgöz (Ankara), Jandarma Albay Murat Bozkurt (Çankırı) ve Jandarma Albay Hasan Aksoylu´nun

Balıkesir´de görev yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taner Büyükgöz (Ankara), Jandarma Albay Murat Bozkurt (Çankırı) ve Jandarma Albay Hasan Aksoylu´nun (Erzincan) başka illere tayin olmaları nedeniyle Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı veda yemeği düzenledi. Verilen veda yemeğine; Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Bkm. Alb. Cengiz Cömertoğlu ile birlikte bazı kurum müdürleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Yazıcı, yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı komutanlara teşekkür ederek, yeni görev yerlerinin hayırlı olması ile başarı diledi.
Komutanlarla 1 yıl beraber çalıştıklarını, üstün görev anlayışlarının yanı sıra insani olarak çok özel meziyetlere sahip kişiler olduklarını ifade eden Vali Yazıcı, "İlimiz insanına verdiğiniz hizmetlerden dolayı Balıkesirliler adına teşekkür ediyorum. Sizleri daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Hepinize çok teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Bu bir veda değil hoş bir sedadır. Her şey gönlünüzce olsun.? dedi.
Komutanlar ise görev süresi boyunca kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Vali Yazıcı´ya teşekkür ederek, "Elimizden geldiği kadar mesleğin verdiği saygı ve hürmetle görevlerimizi yapmaya çalıştık. Bizler buradaki görevlerimizi bitirdik. Şimdi bir başka yerde bayrağı elimize alıp orada da hizmet vereceğiz." dediler.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli