Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Arslandan Erdeke vedâ

Vali Arslandan Erdeke vedâ

Balıkesirde üç yıl Valilik görevini yürüttükten sonra Batman Valiliğine atanan Yılmaz Arslan, Erdeke vedâ etti. Balıkesirden ayrılacak olan Vali Arslan vedalaşmak üzere önce Bandırma, ardından da ilçemize geldi.

Balıkesir`de üç yıl Valilik görevini yürüttükten sonra Batman Valiliği`ne atanan Yılmaz Arslan, Erdek`e vedâ etti.
Balıkesir`den ayrılacak olan Vali Arslan vedalaşmak üzere önce Bandırma, ardından da ilçemize geldi.
Dün11.00 sularında Erdek`e gelen Vali Arslan`ı Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız karşıladı. AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay, Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, Erdek Neyyriye Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Ekiz, Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu ve daire amirlerinin bulunduğu ziyaret sırasında Vali Arslan, yeni görev yeri Batman`ı daha önce hiç görmediğini belirtti.
Veda ziyaretinde Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise Vali Arslan`ı uzun yıllar Balıkesir`de görmek, daha fazla beraber çalışmak isterdik dedi. Vali Arslan, kendisi gibi insanlar için 3 yılın ideal çalışma süresi olduğunu, çok mutlu ve huzurlu 3 yıl geçirdiğini, kendisi için önemli olanında bu olduğunu dile getirdi.
Öte yandan Vali Arslan Balıkesir`e ataması gerçekleşen Vali Ahmet Turhan`a da görevinde başarılar diledi.
Erdek ilçe kaymakamlığından ayrılarak Erdek Belediyesini de ziyaret eden Arslan`ı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın İstanbul`da olması sebebiyle Erdek Belediye Başkan vekili Melek Decan Eraslan karşıladı. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen veda ziyaretinde Vali Arslan hepiniz hakkınızı helal edin görevlerinizde başarılar diliyorum diyerek ilçemizden ayrıldı. Erdek`ten Gönen`e ve oradan da Manyas`a gideceği öğrenilen Arslan`a Yeni Erdek Gazetesi olarak yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı