Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Vali Şıldak Ayvalık’ta değerlendirmelerde bulundu

Vali Şıldak Ayvalık’ta değerlendirmelerde bulundu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendirdiği İlçe programları kapsamında Ayvalık’ı ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendirdiği İlçe programları kapsamında Ayvalık’ı ziyaret etti. 
Vali Şıldak, programına İl ve İlçe Kurum Müdürleri ile muhtarların katıldığı toplantıyla başladı. 
Cunda Uygulama Otelinde yapılan toplantıda İlçede tarımdan sağlığa, eğitimden spora birçok alandaki çalışmaları, yürütülen ve planlanan projeler görüşüldü. 
Vali Şıldak, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Mesut Ergin'den İlçeyle ilgili bilgileri alırken, toplantıya katılan İl müdürleri kurumların Ayvalık İlçesindeki sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalarla ilgili kısa bilgiler verdi. 
Talep ve sorunlar muhtarlar tarafından ilgili kurumun temsilcilerine bizzat iletilip, hizmetlerin vatandaşlara hızlı ve etkili bir şekilde ulaştırılması noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Yaptığı değerlendirmede Ayvalık’a kazandırılacak, devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Vali Şıldak, “Kız meslek lisesinin, jandarma binasının ilçeye kazandırılması, okullarımızın, halk eğitim merkezinin restore edilecek olması, polis merkezi, yeni bir hükümet konağının İlçeye kazandırılacak olması gurur veriyor. Bunların yanı sıra okullarımızdaki güçlendirme çalışmaları devam ediyor. İmar alanında yapılacak düzenlemeden sonra İlçemiz çok güzel bir sağlık kompleksine sahip olacak. Gençlik ve spor alanında yapılacak olan yeni yatırımların hayata geçirilecek olması bize umut veriyor. Her yıl yapılan yeni yatırımlarla ihtiyaçlar gün geçtikçe azalacak.” diyerek sözlerine ekledi. 
Yaz sezonuyla birlikte nüfusun üç katına çıktığı Ayvalık’ta alınan tedbirleri de paylaşan Vali Şıldak, İl genelinde yürütülen projelere de değindi. 
Toplantının ardından Ayvalık İlçesindeki temaslarına devam Vali Hasan Şıldak, şehit Uzman Çavuş Sedat Vardar’ın Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret etti. 
Ziyaret ettiği aileye bir istekleri olup olmadığı soran Vali Şıldak, Şehidin fotoğrafının ve bilgilerinin bulunduğu tabloyu ziyaret anısına takdim ederken ““Her bir şehit ailemiz devletimizin baş tacıdır, sizler için ne yaparsak yapalım hakkınızı ödeyemeyiz. İlin Valisi olarak benim ve kurumlarımızın kapıları sizlere her zaman açık.” şeklinde konuştu. 
Vali Şıldak daha sonra Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuarı ile esnafı ziyaret etti. 
Program kapsamında Mutluköy Mahallesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Vali Şıldak, son olarak yapımı devam eden Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı binasının inşaatında incelemede bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Haber Merkezi



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli