Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak Ayvalık’ta temaslarda bulundu

Vali Şıldak Ayvalık’ta temaslarda bulundu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Ayvalık İlçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Ayvalık İlçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. 
Vali Şıldak, Ayvalık İlçesi Vilayet Evi Oteli’nde düzenlenen İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürleri Hizmet İçi Eğitim Semineri Açılış Programına katılmasının ardından programına İlçenin asayiş ve güvenliğinin değerlendirildiği toplantı ile devam etti. 
Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Ali Yıldız, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır’ın da hazır bulunduğu toplantıda genel asayiş ve güvenlik konularının yanı sıra Ayvalık İlçesi özelinde yapılması gereken çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşayabilmeleri için alınması gereken tedbirler, kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşüldü. 
Ayvalık Cunda Uygulama Oteli’nde de yürütülen Sahil Projesi ve Rekreasyon Alanı’nda devam eden çalışmaları inceleyen Vali Şıldak, turizm alanında yükseliş trendi yakalayan Marka Şehir Balıkesir’in, alanında uzman nitelikli insan gücü yetiştiren Ayvalık Cunda Uygulama Oteli’nde yapılan kapsamlı düzenlemeyle standardını daha da yükselteceğini söyledi. 
Vali Şıldak son olarak, İlçedeki görevine yeni başlayan Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Furkan Demirbaş’ı ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi.  Haber Merkezi
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Şıldak Ayvalık’ temaslarda bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı