Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak Balıkesirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı

Vali Şıldak Balıkesirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Ramazan Bayramı dolayısıyla tarihi Zağnos Paşa Camii’nde Balıkesirli hemşerileriyle bayramlaştı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Ramazan Bayramı dolayısıyla tarihi Zağnos Paşa Camii’nde Balıkesirli hemşerileriyle bayramlaştı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreni, bayram namazı sonrasında gerçekleştirildi. 

Bayramlaşmaya Vali Şıldak'ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, İsmail Ok ve Fikret Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, siyasi partilerin, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Vali Şıldak bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Vali Şıldak Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. 

Ramazan Bayramının birinci gününde programına 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaretle başlayan Şıldak, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kesintisiz çalışan personelin bayramını kutladı. 

Vali Hasan Şıldak programının devamında Değirmen Boğazı ve Pamukçu Yol Kontrol Noktalarında vatandaşın huzuru ve güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti, bayramlarını kutladı. 

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerine devam eden Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Atatürk Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastanede bulunan vatandaşların bayramını tebrik eden Şıldak, tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı. 

Vali Şıldak ve eşi, bayramların nispeten hüzünlü geçtiği yerlerden biri olan ve misafirlerinin yollarını gözleyen büyüklerin bulunduğu Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler. 

Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Şıldak, onların hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak’a teşekkür ettiler. 

Programında son olarak Burhan Erdayı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Şıldak, burada ve çocuk evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların bayram sevincine ortak olan Şıldak onlarla sohbet ederek, hediyeler verdi. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı