Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Vali Şıldak Edremit’te

Vali Şıldak Edremit’te

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe programları kapsamında toplantılar ve ziyaretler yapmak, incelemelerde bulunmak üzere Edremit İlçesi’ne gitti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe programları kapsamında toplantılar ve ziyaretler yapmak, incelemelerde bulunmak üzere Edremit İlçesi’ne gitti. 
İlçe programlarıyla, yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görmeye, varsa sorunları alanda tespit ederek çözüme ulaştırmaya hassasiyet gösteren Vali Şıldak, Edremit İlçesi programına İl ve İlçe Kurum Müdürleri ile muhtarların katıldığı toplantıyla başladı. 
Edremit Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapılan geniş katılımlı toplantıda İlçede yapılan çalışmalar, yürütülen projeler, varsa sorunlar ve talepler görüşüldü. 
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'dan ilçeyle ilgili genel bilgileri alan Şıldak, toplantıya katılan kurum müdürlerine tek tek söz verdi. 
Toplantıda alt yapıdan eğitime, sağlık hizmetlerinden tarım ve hayvancılığa, sportif faaliyetlere kadar birçok konu ele alındı. Toplantıda mahalle muhtarlarına da söz veren Şıldak, muhtarlar tarafından iletilen talepler noktasında İl ve İlçe kurum temsilcilerine gerekli talimatları verdi. 
Toplantının ardından programına devam eden Şıldak, beraberindeki heyetle ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 
Yapımı devam eden projelerle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Şıldak, Hükümet Konağı İnşaatı, Reşit Çiftçi Dokuz Eylül Ortaokulu İnşaatı, Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi ve Pansiyon İnşaatı ile restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Halk Eğitim Binasında incelemelerde bulundu. 
İlçe programlarında Balıkesir'in ticaretine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan işletmeleri de ziyaret eden Şıldak, beraberinde Kurum Yöneticileri ile Simtek Makine Takımları Sanayi Tesisi, Sabit Ertür Zeytinyağı Müzesi ve Midas Zeytinyağı Fabrikasını ziyaret etti. 
Şehit aileleriyle de bir araya gelen Vali Şıldak, Şehit Uzm.Çvş. Ali Sarı'nın Zeytinli Mahallesi’ndeki Ailesini, Şehit Er Kadri Alper İnaner'in İkizçay Mahallesi’ndeki Ailesini ve Şehit Polis Memuru Abdülkadir Güngör'ün Hamidiye Mahallesi’ndeki Ailesini ziyaret etti. 
Kapılarının şehit ailelerine sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Vali Şıldak "Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Sizler bize emanetsiniz. Devletimiz her zaman sizin yanınızda." ifadelerini kullandı.                                     Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Şıldak Edremit’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı