Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Vali Şıldak, Edremit’te gerçekleşen denetimlere eşlik etti

Vali Şıldak, Edremit’te gerçekleşen denetimlere eşlik etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 5 Kasım Cumartesi gecesi Edremit İlçesinde yapılan denetimlere katıldı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 5 Kasım Cumartesi gecesi Edremit İlçesinde yapılan denetimlere katıldı. 
Vali Şıldak, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş'ın da hazır bulunduğu denetimler kapsamında Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Körfez Şehit Gökhan Kıncak Polis Merkezi ve İbrahimce Polis Noktasında incelemelerde bulundu. 
İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer‘den çalışmalar konusunda bilgi alan Vali Şıldak, Haber Merkezi’ndeki polis memurlarının kapsamlı olarak gözlem ve kanaatlerini dinledi. 
 Sokakta görevi başında bulunan Yunus Ekipleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin çalışmalarını da yerinde gören Vali Şıldak, personelden uygulamalarıyla ilgili bilgi aldı. 
 Sokaktaki huzur ve güven ortamını temin eden Emniyet personelinin çalışmalarını, Edremit’teki asayiş ve güvenlik durumunu çok yakından takip ettiğini belirten Vali Şıldak, telsizle yaptığı anonsla bütün personele başarılar dilerken, kararlılıkla tüm suçlar ve suç unsurlarıyla mücadele etmelerini istedi. 
Vali Şıldak, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Edremit’in İldeki en hareketli nüfus yapısına sahip olan, asayiş ve huzuruna titizlikle eğildikleri, olay sayılarını azaltmak için her tür önlemi aldıkları en hassas ilçe olduğunu belirterek, narkotik olaylar, silahla yaralama ve darp olayları, hırsızlık başta olmak üzere toplumun huzurunu bozan, insanlarımıza zarar veren her girişim ve olayın önlenmesinin en temel hedefleri olduğunu açıkladı. 
 Daha sonra Edremit Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde denetimde bulunan Vali Şıldak, görev yapan sağlık personelinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyaret esnasında hastanede bulunan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 Hasta ve hasta yakınlarınında isteklerini dinleyen Vali Şıldak acil servisin çok kısa bir süre içinde oluşturulacak daha geniş yeni bir alanda hizmet vereceğini, yeni hastane yapımına ilişkin hazırlıkların da son aşamaya geldiğini bildirdi. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı