Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak Edremit'te yatırımları inceledi

Vali Şıldak Edremit

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, çeşitli inceleme ve toplantılar gerçekleştirmek üzere Edremit İlçesi’ne gitti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, çeşitli inceleme ve toplantılar gerçekleştirmek üzere Edremit İlçesi’ne gitti.  
Vali Şıldak, Edremit İlçesindeki programı kapsamına ilk olarak yapımı tamamlanan Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Bilim yuvası kütüphanelerin eğitim için önemine değinen Şıldak, Halk Kütüphanesi'nin Edremit'e hayırlı olması temennisinde bulundu. İçişleri Bakanlığının sağladığı bütçeyle yapımı gerçekleştirilen Kütüphanenin donatım ve tefrişatının ise kısa süre içinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tahsis ettiği ödenekle Valilik tarafından yapılacağını belirten Vali Şıldak, Edremit’in modern bir kütüphaneye sahip olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 
Vali Şıldak, daha sonra yapımı devam eden Hükümet Konağı İnşaatı ile Cumhuriyet İlkokulu İnşaatı ve Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, çalışmaların aşamaları hakkında bilgiler aldı. 
Vali Şıldak, devam eden yatırımları incelemesinin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Arıkan Pasajı ve Çayiçi Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Şıldak, esnaflara kendisinden bir talepleri olup olmadığını sorduktan sonra, istekleri olması halinde kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. 
Esnaf ziyaretinde Vali Hasan Şıldak’a Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu eşlik etti. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı