Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak gençler ve sporcularla iftar açtı

Vali Şıldak gençler ve sporcularla iftar açtı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftar programında gençlerin sofrasına konuk oldu.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftar programında gençlerin sofrasına konuk oldu. 
Programa Vali Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Milli Boksör Ali Eren Demirezen ve çok sayıda genç katıldı. 
Vali Şıldak gençlere baktığı zaman hep olumlu düşünceler hissettiğini, onlarla daha iyiye yönelmek için adım attıklarını söyledi. 
Gençlerin kendisine her zaman enerji verdiğini ifade eden Şıldak, "Balıkesir'in tam kalbinde bulunan tesisimiz İlimize çok yakıştı. Bir spor tesisimiz vardı ve onun yerinde şimdi gençlerimizin cıvıl cıvıl doldurduğu, gönüllü gençlerimizin de buraya gelen gençlerimize rehberlik yaptıkları bir ortam oluştu. Ben onları tebrik etmek istiyorum. Onlar her geldiğimizde burada bizi karşılıyorlar ve hep bir aktivite için burada olarak faydalı işlerle meşgul oluyorlar. Sanatla, kültürle, sporla, eğitimle meşgul olan insan her zaman kendine, ailesine ve topluma faydalı işler yapar." şeklinde konuştu.  
Hükümetin Balıkesir'e sağladığı imkanlarla güç verdiğini, Gençlik ve Spor Bakanı’nın büyük katkısıyla gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları, halı sahalar ve daha pek çok tesisin Balıkesir’e kazandırıldığını aktaran Vali Şıldak, “Yüzme havuzumuzu tamamlayıp hizmete sokmak üzereyiz. Bu tür gelişmelerden en güzeli engellilerimiz için bir yüzme havuzunun en kısa sürede hayata geçirilecek olmasıdır. İlimizde boks ve güreş alanına yoğun bir ilgi var. Gençlerimizin geleneksel kültürümüze, bilhassa güreşe olan ilgisi üst seviyede. Bunun yaşatılması için yatılı bir sporcu eğitim merkezinin Balıkesir'e kazandırılması için gayret gösteriyoruz. Yeni neslimizin sporla iç içe ve sağlıklı olarak gelişebilmesi için hep birlikte çalışıyoruz. En büyük gücü de sizlerden alıyoruz." dedi. 
Program boyunca gençlerle sohbet eden Vali Şıldak, taleplerini dinlediği gençlerin yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Şıldak gençler sporcularla iftar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı