Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vali Şıldak Susurluk’ta çiftçilerle buluştu

Vali Şıldak Susurluk’ta çiftçilerle buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Susurluk İlçesinde hasat yapan üreticilerle ve tarım işçileriyle bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Susurluk İlçesinde hasat yapan üreticilerle ve tarım işçileriyle bir araya geldi. 
Vali Şıldak bugün Susurluk İlçesinde bir dizi program gerçekleştirdi. 
Programına ilk olarak Göbel Mahallesi ile başlayan Şıldak burada ayçiçeği hasadı yapılan tarlada çalışan işçileri ziyaret etti. 
Ayçiçeğinin üretimden hasadına kadar geçen süreçte gördüğü işlemler hakkında bilgi alan Vali Şıldak, birçok üründe başlayan hasat döneminin bol ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.  
Göbel Mahallesi’nin ardından Muradiye Mahallesi’ne geçen Vali Şıldak, modern tarım şartlarına uygun olarak üretim yapılan elma bahçesinde işçilerle birlikte hasat yaptı. 
Susurluk programında, modern altyapısı ve ileri teknolojik donanımıyla örnek oluşturan ASSAN Gıda Fabrikasını da ziyaret eden  Şıldak, ülkenin yüksek domates işleme kapasitesine sahip işletmeleri arasında yer alan fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
Programına Susurluk Şeker Fabrikasıyla devam eden Şıldak, fabrika ile ilgili İşletme Müdürü’nden bilgi aldı. Susurluk Şeker Fabrikasındaki ziyaretinin ardından Vali Şıldak İlçede spor salonu ve okul yapılması planlanan arsayı inceledi. 
Vali Şıldak, Susurluk İlçesindeki programında son olarak renk ve kokusuyla görsel bir şölen olan lavanta bahçesini ziyaret etti.                      Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli