Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Vali Şıldak ve Başkan Yılmaz Zeytin Hasat Festivali’ne davet edildi

Vali Şıldak ve Başkan Yılmaz Zeytin Hasat Festivali’ne davet edildi

Ayvalık İlçesi’nde 28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 16. Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’nin davetiyeleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a yürütme komit

Ayvalık İlçesi’nde 28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 16. Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’nin davetiyeleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a yürütme komitesi tarafından verildi ve davet edildi. 
Ziyaretlere; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, ATO Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Başkanı Ali Uçar, ATO ve Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kendisinin de zeytinliklerinin olduğunu ve bu sektörün içinden geldiğini belirterek, festival davetine icap edeceğini söyleyerek zeytin toplama ve sıkım etkinliklerine katılacağını bildirdi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, Ayvalık’ın Balıkesir’in misafir odası olduğunu, yapılan anketlerde ilk sırada yer aldığını söyledi. 
Ayvalık’ın tanıtımı ve bilinirliliğinin artırılması için festival gibi benzer etkinliklerinin büyük faydası olduğunun altını çizen Başkan Yücel, festivale maddi ve manevi destek sağlayacaklarının sözünü verdi. 
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli