Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Vali Şıldak'ın Sındırgı programı yoğundu

Vali Şıldak

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Sındırgı İlçesi’nde gerçekleştirdiği programı kapsamında Yüreğil Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde ilgiyle ve coşkuyla karşılanan Vali Şıldak, mahalle sakinleriyle sohbet etti taleplerini dinled

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Sındırgı İlçesi’nde gerçekleştirdiği programı kapsamında Yüreğil Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde ilgiyle ve coşkuyla karşılanan Vali Şıldak, mahalle sakinleriyle sohbet etti taleplerini dinledi. 
Kamu kurumlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette mahallelinin taleplerinin karşılıklı olarak görüşülmesiyle oldukça verimli ve samimi geçen ziyaret dolayısıyla mahalle sakinleri Vali Şıldak’a memnuniyetlerini ifade ettiler. 
Yüreğil Mahallesi sakinlerine güler yüzleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Şıldak, Devletin bütün imkanlarını mahallelere yansıtmaya çalıştıklarını, birlik ve beraberlik sağlanırsa hizmet akışının daha da güç kazanacağını söyledi.  
Programlarında ve ziyaretlerinde şehit aileleriyle de bir araya gelmeye özen gösteren Vali Şıldak, Sındırgı İlçesi Yağcıbedir Mahallesi’nde yaşayan Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir’in ailesini ziyaret etti.  
Devletin şehitlerin emanetlerinin her daim yanında olduğunu hissettiren Vali Şıldak, şehidin fotoğrafının ve bilgilerinin bulunduğu tabloyu ziyaret anısına aileye takdim etti. Vali Şıldak, şehidin ailesine kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Aile, Şıldak’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti 
Sındırgı ziyaret programında esnaflarla da bir araya gelen Vali Şıldak, Sındırgı meydanında bulunan meşhur çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti, ilçede olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı