Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Turhan, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Vali Turhan, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Mersinde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunlarında ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil eden sporcularımız, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan tarafından bilgisayar ile ödüllendirildi.

Mersin`de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunlarında ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil eden sporcularımız, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan tarafından bilgisayar ile ödüllendirildi.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Mersinde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunlarında derece giren iki sporcuyu ödüllendirdi. 
Vali Turhan, güreş müsabakalarında altın madalya kazanan Yasemin Adar ile boksta gümüş madalya alan Ali Eren Demirezen`e birer dizüstü bilgisayar hediye etti.
Akdeniz Oyunlarında Balıkesirli sporcularımızın altın ve gümüş madalya almalarından gurur duyduğunu söyleyen Vali Turhan, "Balıkesir geçmişte çok başarılı sporcular yetiştirmiş, fakat son zamanlarda maalesef biraz ihmal etmişiz. İlimizde müthiş bir potansiyel var. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ile yeniden eski başarılı günlere dönmemiz için çaba göstermemiz lazım. Akdeniz Oyunları çok önemli bir organizasyon. Sporcularımızın başarıları ile çok mutlu olduk, gurur duyduk. Bizde elde edilen başarıyı diğer gençlerimize ve öğrencilerimize emsal olması için ödüllendirmek istedik. Sporcularımızın üniversite öğrencisi olması nedeni ile daha faydalı olacağını düşündüğümüzden ödül olarak dizüstü bilgisayar vermeyi düşündük. Üniversitemizde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olması ilimiz açısından büyük avantaj. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak yeni sporcular yetiştirmemiz çok önemli. Ancak bunu kırsal kesimdeki ve köylerdeki öğrencilere de ulaşarak yapmamız lazım. Bunun içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı