Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Turhan, en genç öğretmeni kabul etti

Vali Turhan, en genç öğretmeni kabul etti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Öğretmeler Günü nedeniyle, şehir merkezinde görev yapan en genç öğretmen Yasemin Merti (21) makamında kabul etti. Turhan, ziyarette yaptığı konuşmada, Öğretmenlik kutsi bir meslek, biz buna inanıyoruz. Eli öpülesi iki

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Öğretmeler Günü nedeniyle, şehir merkezinde görev yapan en genç öğretmen Yasemin Mert`i (21) makamında kabul etti. Turhan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Öğretmenlik kutsi bir meslek, biz buna inanıyoruz. Eli öpülesi iki kişi var, birisi ebeveyn, diğeri de öğretmen." dedi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner`de, Vali Turhan`ı makamında ziyaret ederek Öğretmenler Günü dolayısıyla önümüzdeki hafta yapılacak etkinliğe davet etti. 
Caner`e, Karesi Kız Meslek Lisesi`nde görev yapan en genç öğretmen Mert, emekli öğretmen Behçet Solmaz ve Halil Bakan eşlik etti.
Balıkesir`de eğitimin kalitesi ve başarısının artmasıyla vatandaşın bakışının çok iyi olacağını öne süren Turhan, "Sizin şahsınızda Balıkesir`deki 12 bin öğretmenin gününü kutluyorum. İnşallah hep beraber eğitimde Balıkesir`e layık, Türkiye`ye örnek örnek bir noktaya geleceğimize inanıyorum." dedi. Turhan, öğretmenlere birer kalem hediye etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli