Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Turhan tayini çıkan Kaymakamlara veda yemeği verdi

Vali Turhan tayini çıkan  Kaymakamlara veda yemeği verdi

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan tayini çıkan Vali Yardımcısı ile Kaymakamları veda yemeği ile uğurladı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan tayini çıkan Vali Yardımcısı ile Kaymakamları veda yemeği ile uğurladı.
Balıkesir`de görevlerini sürdürürken başka illere tayini çıkan ve önümüzdeki günlerde ilimizden ayrılacak olan Vali Yardımcıları ile Kaymakamlar için Vali Turhan tarafından bir veda yemeği verildi.
Veda yemeğine Vali Ahmet Turhan ve Eşi Nuran Turhan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşlerinin yanı sıra Balıkesir`de görevli diğer vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı.
20 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Balıkesir Vali Yardımcılarından Ankara Vali Yardımcılığına atanan Ayhan Çiftarslan, Düzce Vali Yardımcılığına atanan Hasan Ruhi Yaylacı ve Aydın Vali Yardımcılığına atanan Abdullah Aslan, Ankara Vali Yardımcılığına atanan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Kayapınar Kaymakamlığına atanan Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Kozlu Kaymakamlığı`na atanan Savaştepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sultangazi Kaymakamlığına atanan Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Pendik Kaymakamlığına atanan Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ile veda yemeğinde bir araya geldi.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Balıkesir Valisi Turhan, tayini çıkan Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamlarının Balıkesir`de başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydederek, aynı başarıları gittikleri yerlerde de başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.
Turhan devam eden konuşmasında "Arkadaşlarımız ilimizdeki görevleri sırasında başarılı çalışmalara imza attılar. Bir yıldan beri beraber çalıştığım arkadaşlarıma, gayretlerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Balıkesir güzel ve zor bir şehir. Mesleki açıdan önemli bir şehir. Burada hoş bir seda bırakarak, ayrılmak çok güzel. Ayrıca bizden daha çok sıkıntı çeken eşlerimiz ve çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımıza da çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Meslek büyüklerinizin tecrübelerinden yararlanmalısınız" şeklinde konuştu.
Veda yemeği sırasında söz alarak kısa birer konuşma yapan Vali Yardımcıları ve kaymakamlar Balıkesir`den güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek başta Vali Ahmet Turhan olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, helallik istediler.
Valimiz Turhan ve eşi Nuran Turhan tayinleri çıkan Vali Yardımcıları ve kaymakamlara yöresel simgemiz olan Yağcıbedir halısı hediye ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli