Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Turhandan 30 Ağustos mesajı

Vali Turhandan 30 Ağustos mesajı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Aziz Türk Milletinin, kahraman Silahlı Kuvvetleriyle bütünleşerek, 30 Ağustosta elde ettiği zaferin 91inci yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. dedi.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, "Aziz Türk Milleti`nin, kahraman Silahlı Kuvvetleriyle bütünleşerek, 30 Ağustos`ta elde ettiği zaferin 91`inci yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz." dedi.
Balıkesir Valisi Turhan, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramında Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz ifadelerine yer veren Balıkesir Valisi Turhan, devamında şunları kaydetti: "Bu zafer ile Anadolu insanı, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu mücadelesini, milli birlik ve beraberliğini ve milleti ile bütünleşmiş kahraman ordumuzun gücünü tüm dünyaya göstermiş oldu. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli