Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Ustaoğlu İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ustaoğlu İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Savaştepe İlçesine giden Vali Ustaoğlu programına Savaştepe Kaymakamı Muhammed Üsame Uysal'ı ziyaretle başladı.

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Savaştepe İlçesine giden Vali Ustaoğlu programına Savaştepe Kaymakamı Muhammed Üsame Uysal'ı ziyaretle başladı. Kaymakamlık ziyaretinde İlçe Müdürleri ile bir araya gelen Ustaoğlu, ilçede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Vali İsmail Ustaoğlu program kapsamında Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek'e de ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına giden Ustaoğlu asayiş ve huzurun temini için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçe programları kapsamında yatırımları yerinde gören Vali Ustaoğlu Savaştepe İlçesinde yapımı devam eden; Toplum Sağlığı Merkezi Hizmet Binası İnşaatında, 250 Seyircili Spor Salonu ve Yarı Olimpik Açık Yüzme Havuzu İnşaatında, Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesinde 8 Derslikli Okul Binası ve 100 Kişi Kapasiteli Öğrenci Pansiyonu İnşaatında incelemede bulundu. İnşaatların son durumu ile bilgi alan Ustaoğlu, Savaştepe Anaokulu ziyaretinde miniklerle bir araya geldi.
Vali Ustaoğlu programına gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında eğitim veren Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaretle devam etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Ustaoğlu, okulun içinde bulunan müzeyi de gezdi. 
Programlarında Balıkesir'in ticaretine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan işletmeleri de ziyaret eden Vali Ustaoğlu son olarak Altıöz Süt Ürünleri İşletmesinde incelemede bulundu. Ustaoğlu, işletmenin üretim alanlarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ustaoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı