Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali, veda yemeğinde komutanlarla buluştu

Vali, veda yemeğinde komutanlarla buluştu

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Kararları ile emekliye ayrılan Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, İstanbul Hava Harp Okulu Komutanlığı görevine atanan...

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Kararları ile emekliye ayrılan Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, İstanbul Hava Harp Okulu Komutanlığı görevine atanan 9.Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Fethi Alpay ve Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı olan İl Jandarma Alay Komutanı J.Kur.Alb.Salih Göldal ile veda yemeğinde buluştu.
Balıkesir Polis Evinde düzenlenen yemeğe Vali Turhan’ın yanı sıra Tümgeneral Mustafa Özsoy, görevine yeni başlayan 9.Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Şınık, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Kemal Yılmaz, Vergi Mahkemesi Başkanı Recep Taş, Baro Başkanı Yaşar Meyvacı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar Emniyet Müdürü ve Daire Amirleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Turhan “Garnizon Komutanımız Fahri Paşamıza, Tuğgeneralimiz Fethi beye ve İl Jandarma komutanımız Salih Albayımıza hizmetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Her biri ilimize güzel hizmetler verdiler ve hoş seda bıraktılar. Kendilerini ve ailelerini tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emekli olan paşamıza bundan sonraki yaşantısında sonsuz mutluluklar diliyorum. Terfi alan komutanlarımızın da yolları açık olsun. Şahsım ve Balıkesir adına haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Ayrıca görevine yeni başlayan komutanımıza hoş geldiniz dileyerek yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.
Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, “Sayın Valim, bu güzel yemek organizasyonu düzenlediğiniz için arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. İki yıldır Balıkesir’de çalışmaktayım ve burada güzelliklere şahit oldum. Görev süremiz boyunca çalışmalarımızda bizlere vermiş olduğunuz destek nedeni ile başta Sayın Valimize ve sizlere gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların sonunda Vali Turhan, Balıkesir’e yapmış oldukları katkılar ve hizmetleri nedeni ile paşamıza ve komutanlarımıza teşekkür ederek plaket takdim etti.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli