Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vatandaşın çukur isyanı!

Vatandaşın çukur isyanı!

ÇUKUR dizisinin yönetmenlerini yer keşfi için Erdek´e bekliyoruz..

Erdek ekranların izlenme rekorları kıran çukur dizisinin çekimlerine talip oldu! Zira ilçemizde bu kadar  çukur varken dizinin başka yerde çekilme ihtimali yok.

İlçemizde etkili olan sağanak yağışta bozulan yollar, sürücülerin kabusu oldu. Yağmurun yağması ile birlikte cadde ve sokaklarda çok sayıda çukur oluşurken sürücüler araç kullanırken zor anlar yaşıyor. Yollardaki köstebek yuvasını andıran çukurlar nedeniyle sürücüler her gün araçlarını tamire götürmekten isyan etti.

/resimler/2020-1/8/1313479127948.jpg

Doğalgaz kazılarından sonra çukurların tam anlamıyla kapatılmadığını iddia eden vatandaşlar "İlçemizde doğalgaz çalışmaları yapıldı ancak kazılan yollar onarılmadı. Açılan çukurlar kum atılıp bırakıldı asfalt çalışması yapılmadı. Bunun sonucunda ilk yağışta kazılan tüm yollar eski haline döndü. Erdek´in hiç bir cadde ve sokağında araç kullanmak mümkün değil, bırakın araç kullanmayı insan bu yollarda yürüyemez. Araçlarımızda ciddi bir şekilde masraflar oluşuyor bunun hesabını hangi kurum verecek? Yetkililer bu yolları kullanmıyorlar mı, bu rezilliği görmüyorlar mı?  İşleri takip eden, denetleyen kimse yok. Tabiki doğal afete yapacak birşey yok ama hiç olmazsa yağış olmayan günlerde  bu kazılan yollar asfaltlanmalı, özellikle hükümet caddesinde oluşan derin çukurlar ivedi bir şekilde kapatılmalı." diyerek belediyeye tepki gösterdiler.

Haber :Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Vatandaşın çukur isyanı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false