Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vefa Destek Grupları sahada

Vefa Destek Grupları sahada

Balıkesir merkez ve tüm ilçelerde 199 Vefa Grubu, 983 personel ve 141 araçla sahada görev başında.

Balıkesir merkez ve tüm ilçelerde 199 Vefa Grubu, 983 personel ve 141 araçla sahada görev başında. 

Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan ve ileri yaş gruplarının içinde yer aldığı ve ağır hastalığı olan vatandaşların 112 numara üzerinden temel ihtiyaçları, VEFA Sosyal Destek Grupları´nca karşılanıyor. 

Vaka sayılarının düşürülmesinin hedeflendiği tam kapanma süresince tüm ilçelerde kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Grupları´nın sahada olduğunu hatırlatan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kapanma günleri için VEFA Sosyal Destek Grupları´nın vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; ?Tam kapanma süresince kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda ileri yaş gruplarındaki veya ağır hastalığı olan vatandaşlarımız 112 numaradan ulaşabilirler.? ifadelerini kullandı. 

Balıkesir il genelinde 199 Vefa Destek Grubu´nun, 983 personel ve 141 araçla vatandaşların taleplerine koştuğunu belirten Vali Şıldak, gerek ilçe merkezleri, gerekse en uzak kırsal mahalle demeden, ileri yaş ve ağır hasta olan değerli vatandaşlarımızın yalnız bırakılmadıklarını bildirdi. 

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vefa Destek Grupları sahada
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli