Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Verdiği 20 sözün 19unu geçekleştirdi

Verdiği 20 sözün 19unu geçekleştirdi

Manyas İlçesi Salur Beldesi Belediye Başkanı Kilercioğlu, belde halkına seçim öncesi verdiği 20 sözün 19unu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Manyas İlçesi Salur Beldesi Belediye Başkanı Kilercioğlu, belde halkına seçim öncesi verdiği 20 sözün 19`unu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Kilercioğlu`nun verdiği sözler arasında yer alan umumi tuvaletlerin tamamı komple yenilendi.
Salur Belediyesi tarafından 25 bin liralık bir harcama ile yapılan tuvaletlerin duvarları kalebodur ile döşenip, tuvalet aksamları, muslukları yenilenen tuvaletler halkın kullanımına açıldı.
Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, yerel seçimlerde belde halkına sundukları 20 vaadin yirmisini yerine getirdiklerini belirtirken, kalan tek vaadin ise su depolarının temizlenmesi olduğunu hatırlattı.
Bu işin de çok yakında gerçekleşeceğini bildiren Başkan Kilercioğlu "Bizlere güvenerek oyları ile bizi makama taşıyan halkımıza ne vaat etmişsek yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Şahsım, Belediye meclisim ve çalışanlarımız ile belde belediyemiz kapanana kadar halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false