Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vergi Haftası kutlanıyor

Vergi Haftası kutlanıyor

25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanmasına başlanan Vergi Haftası etkinlikleri ilçemizde de düzenlendi.

25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında tüm yurtta kutlanmasına başlanan Vergi Haftası etkinlikleri ilçemizde de düzenlendi.
Vergi haftası etkinlikleri kapsamındaki ilk tören İlçemiz Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.
Alandaki tören sona erdikten sonra, törene katılan öğretmen ve öğrencilerin Vergi Dairesi Müdürlüğünde misafir edilmesiyle etkinlik devam etti. 
Öğrencilere, Vergi Dairesinin bölümleri gezdirilerek, kurumun işleyişi ile ilgili bilgiler verildi.
Vergi Dairesi Müdürü Taş, Kaymakamlıkta
Erdek Vergi Dairesi Müdürü Dursun Taş, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette verginin önemine değinen Kaymakam Kaygısız, "Vergi Haftamızı kutluyorum. Gerek Vergi Dairesi çalışanları, gerekse vergi mükelleflerimize bu haftanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 
Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Yapılan etkinliklerin vergi bilincinin gelişmesinde katkıda bulunmasını temenni ediyorum" dedi.
Kaymakamlık ziyaretinden sonra Erdek Ticaret Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyareti gerçekleştirildi.
Gelir vergisi, kurumlar vergisine tabii mükellefler ile kurumlar vergisi ve basit usul mükellefleri arasından seçilen vergiye tabii işyerlerinden bazıları ziyaret edilerek, Gelir İdaresi Başkanlığınca gönderilen nostaljik radyolar takdim edildi.
Kaymakam Kaygısız Vergi Dairesinde
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kendisine yapılan ziyarete iade-i ziyarette bulundu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, vergi haftası kutlamaları nedeniyle kendisini ziyaret eden Erdek Vergi Dairesi Müdürü Dursun Taş ve çalışanların haftasını kutlamak için Vergi Dairesine gitti.
Vergi Dairesi Müdürlüğünü ziyaret eden Kaygısız, Vergi Dairesi Müdür ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı