Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Veteranlar Kuşadasında istediklerini elde etti

Veteranlar Kuşadasında istediklerini elde etti

Balıkesirli veteran sporcularımız Badminton Şampiyonasında yarıştılar. Badminton Federasyonunun faaliyet programın da yer alan, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası 12 - 14 Nisan tarihleri arasında yapıldı.

Balıkesir`li veteran sporcularımız Badminton Şampiyonasında yarıştılar.
Badminton Federasyonunun faaliyet programın da yer alan, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası 12 - 14 Nisan tarihleri arasında yapıldı. 
Aydın-Kuşadası`nda gerçekleştirilen şampiyonaya antrenörlüğünü Turhan Akbaş`ın yaptığı ve üç sporcudan oluşan Balıkesir veteran takımımız da katıldı. 
Eylül ayında Ankara`da düzenlenecek Dünya Veteranlar Şampiyonasına hazırlık niteliği de taşıyan şampiyona, büyük mücadelelere sahne oldu. Şampiyonada tüm kategoriler de 152 veteran sporcu yarıştı. 
Yapılan maçlar sonunda Balıkesir`den 35 + da Bakiye Balcıoğulları tek bayanlarda ikinci oldu. Tek erkekler 45 + de Ahmet Bozdemir ise final maçını Badminton Federasyon Başkanı ile yaptı ve yenilerek ikinciliği elde etti. Sıra ödül törenine geldiğinde tek erkekler 45 + sıralaması görülmeye değerdi. Badminton Federayon Başkanı Murat Özmekik` in 1. olarak durduğu kürsüde Balıkesir`den Albay Ahmet Bozdemir ikinci, Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi`de üçüncülüğü elde etti. Yarışmadaki diğer sporcumuz olan Murat Başaran dereceye giremedi. 
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`nde Badminton antrenörü olarak görev yapan Turhan Akbaş, Badminton ilimizde henüz çok yeni bir spor dalı, buna rağmen her geçen gün meraklısı artmakta. Özellikle okullarda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve sayımız her geçen gün artıyor, veteranlarımızın Aydın da elde ettiği başarı alttan gelen sporcularımız için iyi bir örnek oldu dedi…


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli