Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Veteriner Hekimler´den Vali Yazıcı´ya ziyaret

Veteriner Hekimler´den Vali Yazıcı´ya ziyaret

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası´nın yeni yönetimi Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Bir süre önce yapılan kongrede seçilen Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Yazıcı, Balıkesir Veteriner Hekimler Odası´nın yeni yönetimini kutlayarak başarı dileğinde bulundu.
Hayvancılık sektöründe verim ve kalitenin daha da artması, hayvan hastalık ve zararlılarının azalması konusunda veteriner hekimlere önemli sorumluluklar düştüğünü dile getiren Vali Yazıcı, "Balıkesir´imiz önemli bir tarım şehri. Tarımsal alt yapı hayvancılığa imkân sağlıyor. Bu anlamda hayvancılık önemli bir yer tutuyor. Devletimizin tarım ve hayvancılığın gelişmesi için önemli çalışmaları ve destekleri oluyor. Herkesin yanında devletimizin bir kurumu mutlaka var. Koruyucu tedavi ve hekimlik hizmeti veren veteriner hekimlere büyük görevler düşmektedir. Diğer yandan, küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza hayvanları sevdirmeliyiz. Toplumumuza bu bilinci yerleştirmemiz lazım." dedi.
Vali Yazıcı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Hüdayi Tanrıkulu ve üyelere teşekkür ederek, ülkemizde ilgili kurum ve kuruluşların her zaman için insan sağlığı ile ilgili kontrollerini titizlikle yürüttüğünü, son yıllarda bu konulara daha da fazla ağırlık verildiğini söyledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli