Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Volkan Bartan Spor Kompleksine çevre düzeni

Volkan Bartan Spor Kompleksine çevre düzeni

Erdek Zeytinli Mahallesi Kanava Bölgesine yapılan Volkan Bartan Spor Kompleksi alanına çevre düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.

Erdek Zeytinli Mahallesi Kanava Bölgesine yapılan Volkan Bartan Spor Kompleksi alanına çevre düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.
İçerisinde bir basketbol sahası ile tenis kortu bulunan spor kompleksine Volkan Bartan isminin verileceğini söyleyen Aysan, sıradaki işin çevre düzenlemesi olduğunu belirtti.
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Volkan Bartan Spor Kompleksinde çevre düzenleme çalışmalarına başlanıldığını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. 
Kompleks içindeki spor alanlarının kullanımı konusunda da bilgi veren Aysan, açık tenis kortu ile basketbol sahasının bilinçli bir şekilde kullanılıp korunmasına yönelik özellikle tenis kortu sahası için özel önlem alındığına değindi.
Spor Kompleksine ait kullanım talimatının netleşmesini takiben belediye çalışanlarına peyzaj çalışmalarını hızla tamamlanması talimatı veren Aysan, çevre halkına spor kompleks hakkında bilgi verip, halktan gelen öneri ve şikayetleri dinledi.
Başkan Aysan`ın, ikinci durağı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği diğer parklardı. 
Milenyum Sitesi`nin arkası, 10 Evler ve İstiklal İlköğretim Okulu`nun arkasında bulunan 10 evler sitelerinin çevresindeki düzenleme ve peyzaj çalışmalarını denetledi. 
Aysan`ın inceleme turuna, belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü görevlileri ile peyzaj mimarı eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false