Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Volkan Bartan toprağa verildi

Volkan Bartan toprağa verildi

Geçirdiği bir kaza sonucu ağır şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırılan belediye personeli Volkan Bartan, hastanedeki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bartanın naaşı camiye götürülmeden önce çalıştığı Erdek Belediye binası önüne getirildi.

Geçirdiği bir kaza sonucu ağır şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırılan belediye personeli Volkan Bartan, hastanedeki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Bartan`ın naaşı camiye götürülmeden önce çalıştığı Erdek Belediye binası önüne getirildi.
Burada kısa bir konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Aysan, çocukluğunun birlikte geçirdiği Volkan Bartan`ın evlatlarına sonuna kadar sahip çıkacağı sözünü verdi.
Erdek Belediye personelinden olan Volkan Bartan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Geçtiğimiz günlerde, işe gitmek üzere bindiği traktörden yere düşüp, ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Bartan, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinden çıkamadı.
Doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama geri döndürülemeyen Bartan için, Erdek Belediye Başkanlığı önünde, cenaze töreni düzenlendi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye önünde yaptığı konuşmasında, Bartan ailesiyle, kendi ailesi arasında çok değişik bir ilişki olduğunu törene katılanlarla paylaştı.
Volkan`ın dedesi Saim Bartan`la baba oğul ilişkisi olduğunu vurgulayan Aysan, çocukken Volkan`la Kurbağalıdere`de birlikte büyüdüğünü, çocukluğunun birlikte geçtiğini kaydetti.

Volkan`ın, tüm mesai arkadaşları tarafından da çok sevildiğini söyleyen Aysan, "Erdek Belediye Başkanı ve Volkan`ın kardeşi olarak bundan sonra da, Bartan ailesine ve Volkan`ın evlatlarına sonuna kadar sahip çıkacağıma söz veriyorum. Mekan-ı cennet olsun" dedi.
Belediye önündeki törenin ardından naaşı Erdek Yalı Camii`ne getirilen Bartan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçemiz asri mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemiz siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye personeli ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
Yeni Erdek Gazete ailesi olarak, merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
Haber : Taygun ERTAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı