Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Wembley´de bir Bandırmalı

Wembley´de bir Bandırmalı

Şampiyonlar ligi finalinde Bandırmaspor atkısını açan Bandırmalı iş adamı, tüm dünyaya Bandırmasporu tanıttığı için mutlu olduğunu söyledi.

Şampiyonlar ligi finalinde Bandırmaspor atkısını açan Bandırmalı iş adamı, tüm dünyaya Bandırmaspor`u tanıttığı için mutlu olduğunu söyledi.
Wembley´de Barcelona-Manchester United takımları arasında yapılan Şampiyonlar Ligi final maçında Bandırmaspor atkısını açan Türk´ün kim olduğu belli oldu. Barcelona-Manchester United maçı sonrasında, üzerinde Barcelona forması olan bir taraftarın açtığı Bandırmaspor atkısı, ekranlara yansıyarak dünyada maçı izleyen milyonlarca kişi tarafından görülmüştü. Televizyonda maçı anlatan İlker Yasin ve yorumcu Fatih Terim de ekranda Bandırmaspor atkısını görünce şaşırmış ve Bandırmaspor´u tebrik etmişlerdi. Maçın ardından herkes bu atkıyı açan kişinin kim olduğunu merak ederken, atkının ardından Bandırmalı işadamı Ayhan Atik çıktı. Bandırma´da inşaat işleriyle uğraşan işadamı Ayhan Atik, aynı zamanda koyu bir Bandırmaspor taraftarı. Dünyada bugüne kadar futbol alanında çeşitli organizasyonlara ve maçlara giden Ayhan Atik, daha öncede Güney Afrika´daki Dünya Kupası maçlarına giderek üzerinde Bandırmaspor forması ve atkısıyla stadyumda maçlar izleyerek, yabancı futbolseverlerin de Bandırmaspor atkısıyla fotoğraflarını çekmiş. Atik, "Bandırmaspor´un adını dünyada 1,5 milyar insanın izlediği böyle bir maçta ekranlara çıkartarak duyurmak beni çok mutlu etti ve çok büyük gurur duydum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false