Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yağışlı hava Erdek-Bandırma karayolunda kazalara neden oldu

Yağışlı hava Erdek-Bandırma karayolunda kazalara neden oldu

Cuma gece yarısından sonra başlayan yağışlar Erdek-Bandırma karayolunda kazalara neden oldu.

Cuma gece yarısından sonra başlayan yağışlar Erdek-Bandırma karayolunda kazalara neden oldu. 

Cumartesi günü sabah saatlerinde Bandırma-Erdek Karayolunda seyir halinde olan 27 SV 038 plakalı özel bir otomobil, yolun kayganlaşması nedeniyle Çeltikçi Göleti yakınında yoldan çıkarak şarampole uçtu. Can kaybının yaşanmadığı kazada araç büyük hasar gördü. 

Yine Cumartesi günü saat 11.00 sularında Erdek-Bandırma Yolu Tatlısu Çatrağı’na gelmeden Domuz Geçidi mevkiinde Gökhan K. isimli sürücünün kullandığı 34 TJ 5188 plakalı otomobille Sami B. isimli sürücünün kullandığı 44 ABS 241 plakalı minibüs yolun kayganlaşması nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonrasında otomobil sürücüsü Gökhan K. ve annesi Serpil K. araç içerisinde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşların 112 acile haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Sürücü ile annesi sıkıştıkları yerden Erdek İtfaiye Grup Amirliği ile Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müşterek çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkarılıp 112 sağlık ekiplerine teslim edildiler. 

Kazada yaralanan Gökhan ve Serpil Kılıç sevk edildikleri Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. 

Her iki kazada da araçlarda maddi hasar oluşurken, yol bir süre trafiğe kapandı. Daha sonra araçlar çekici ile kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı. 

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı