Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Yakar, 100. yıl mahallesindeki su baskınlarını bitirdi

Yakar, 100. yıl mahallesindeki su baskınlarını bitirdi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, geçmişte su baskının sıkça yaşandığı 100. Yıl Mahallesindeki bu sorunu sona erdirdi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, geçmişte su baskının sıkça yaşandığı 100. Yıl Mahallesindeki bu sorunu sona erdirdi.
Gönen halkının yaşamaktan kaçındığı 100. Yıl Mahallesi, şu anda değişen ve gelişen Gönen`i temsil eder noktaya geldi. 
Doğalgazla birlikte kanalizasyon hattının da yenilendiği altyapı çalışmaları sokak ve cadde yapımlarıyla üst yapıya taşındı. Yatırım ve hizmetlerle birlikte 100. Yıl Mahallesi değerine değer kattı.
100. Yıl Mahallesinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "bir sokağı, mahalleyi değerli kılan yatırım ve hizmetlerdir. Belediye olarak hizmette önceliğimiz, mahallelerimizin beklentileri ve ihtiyaçlarını karşılamak. Doğalgazla birlikte kanalizasyonu değişen, üst yapı çalışmaları devam eden 100. Yıl Mahallemiz, tercih edilen mahallelerden bir tanesi oldu. Amacımız, mahallelerimizin tamamını insanlarımızın yaşamaktan mutlu olduğu yerlere dönüştürmekti" dedi.
Yakar, 100. Yıl sakinlerini bilgilendirdi
100. Yıl Mahallesinin, değişen ve gelişen Gönen`in yüzü olduğunu bildiren Başkan Yakar, "Gönen gibi 100. Yıl Mahallemizde kabuğunu kırdı, yatırım ve hizmetlerle gelişti. Halkımızın yaşamak için tercih ettiği mahallelerimizin başında yer alıyor" dedi.
Gönen Belediyesi olarak hizmet ve yatırımda önceliği, mahallerin ihtiyaçlarına göre belirlediklerini, yatırım götürürken, mahallelerin talebini dikkate aldıklarını kaydeden Başkan Yakar, "100. Yıl Mahallemiz, geçmiş yıllarda en sıkıntılı mahallelerimizden bir tanesiydi. Doğalgaz hat döşeme çalışmalarıyla birlikte, kanalizasyon değişti" açıklamasında bulundu.
Sabuncu Deresinin ıslahıyla su baskınları kökten çözüldü
Su baskınlarına çözüm olarak hem kanalizasyonu değiştirerek hem de  Sabuncu Deresi ıslahıyla kökten çözüm getirildiğini dile getiren Başkan Yakar, altyapı çalışmalarını tamamladığımız, 100. Yıl Mahallesinde, belediye ekiplerimiz üst yapı çalışmalarını devam ettirmekte. Sokak ve caddelerimizin yolları yapılıyor, yeşil alan sayısını arttıracağız. Hedefimiz, 100. Yıl`da yaşayan insanlarımızın yaşadı mahallede mutlu olması" diyerek sözlerini bitirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli