Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yakar, köylerin marka olacağını öne sürdü

Yakar, köylerin marka olacağını öne sürdü

AK Parti Belediye Başkan adayı ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Alaşar, Ömerler, Kalburcu gezileriyle köy ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Yakarın her ziyareti gövde gösterisine dönüşürken, Yakar, 30 Mart sonrası mahallelere dönüşecek olan kö

AK Parti Belediye Başkan adayı ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar,  Alaşar, Ömerler, Kalburcu gezileriyle köy ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Yakar`ın her ziyareti gövde gösterisine dönüşürken, Yakar, 30 Mart sonrası mahallelere dönüşecek olan köylerin yatırım ve hizmetlerle marka olacağını öne sürdü.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile AK Parti heyetinin her köy ziyareti gövde gösterisine dönüşürken, Başkan Yakar`ın önceki akşamki köy ziyaretlerinde Alaşar, Ömerler ve Kalburcu yer aldı.
Ziyaretlere köyde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterirken, köylerin sorunlarını birebir dinleyen ve not alan Yakar, 30 Mart seçimlerinden sonra mahallelere dönüşecek köylere götürecekleri hizmetlerle markalaştıracaklarını söyledi. 
Yakar, "Büyükşehir vizyonunu merkezde de köylerde de gerçekleştirebilecek olan kadro sadece AK Parti kadrolarıdır. Bizlerin hedefi ürettiği ürünlerle marka olmuş, markalaşmış köyler yaratmak. Bunu gerçekleştirebilecek vizyon ve projelerimiz hazır. Bunu başarmamamız için hiçbir sebep yok. Söylentilere itibar etmeyin, Gönen merkezde ne hizmet yapılıyorsa, Alaşar Ömerler ve Kalburcu Mahallelerine de aynı hizmet sunulacak. Hem Gönen Belediyesi hem de Büyükşehir belediyesi için sizlerin desteğini bekliyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli