Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yakışanı yaptı!

Yakışanı yaptı!

4 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılan ve iki adayın yarıştığı Erdek Ticaret Odası (ETO) seçimini kaybeden turizmci ve işadamı Yaşar Ceyhun Muruz, seçim sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.

4 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılan ve iki adayın yarıştığı Erdek Ticaret Odası (ETO) seçimini kaybeden turizmci ve işadamı Yaşar Ceyhun Muruz, seçim sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.

Erdek Ticaret Odası´nın seçim sürecini tamamladığını belirten Mırız, ?Erdek Ticaret Odası´nın saygınlığı hepimizin ilk önceliğidir. Genel Kurulumuz bu çerçevede saygın ve demokratik bir ortamda gerçekleşmiştir. Erdek Ticaret Odası Genel Kurulları; geçmişten geleceğe güçlenerek çıkan, demokratik süreçleri içeren ve hep daha iyiyi hedefleyen süreçlerdir. Makamların hizmet etmek ve haklarını vermek için talip olunması gereken yerler olduğuna inanıyorum. Bu süreçte emek veren, fedakârca çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Oy verme hakkını kullanan tüm üyelere de bu demokrasi şölenine verdikleri katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum Katkı koyan herkese teşekkür ediyor, yönetim kuruluna seçilen üyelere başarılar diliyor ve tebrik ediyorum.? dedi. 

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Yakışanı yaptı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false