Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yalı Mahallesine Genç Muhtar Adayı

Yalı Mahallesine Genç Muhtar Adayı

Erdekte Yalı Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu bildiren Sutaş, mahallede geleneklere bağlı aynı zamanda yenilikçi genç bir muhtara ihtiyaç olduğuna inandığı için bu göreve aday olduğunu belirtti.

Erdek`te Yalı Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu bildiren Sutaş, mahallede geleneklere bağlı aynı zamanda yenilikçi genç bir muhtara ihtiyaç olduğuna inandığı için bu göreve aday olduğunu belirtti.        
Yerel seçimler yaklaştıkça yavaş yavaş muhtar adayları da belli olmaya başladı.
30 Mart 2014 Yerel seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde muhtar adayları da belirginleşiyor.
İlçemizin en büyük mahallelerinden Yalı Mahallesine muhtar adaylığını açıklayan 34 yaşındaki Erhan Sutaş, seçmenlerinden gelen destekle muhtarlık gibi çok kutsal bir göreve aday olduğunu söyledi.
Yalı Mahallesi Muhtarlığı`na aday olduğunu ifade eden Sutaş, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Evli ve bir çocuk babasıyım. Erdek`te yıllardan beri esnaflık yapıyorum. Erdek`in tanınan ailelerinden Sutaş ailesindenim. Erdek`te Paşo Berberin sahibi olarak tanınıyorum. Güzel ilçemiz Erdek`in en gözde mahallesi Yalı Mahallesine adaylığımı muhtar adayı olarak mahalle halkımın karşısına çıkıyorum. Hiçbir siyasi partiden veya kişiden destek almadım. Artık gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Geleneklere bağlı aynı zamanda yenilikçi ve genç bir muhtara ihtiyacımız olduğuna inandığım için bu göreve talip oldum. Mahallenin önde gelen isimlerinin desteğini aldım. Mahalle ve vatandaşların sorunlarını en üst mercilerde dillendirmek, 30 Mart tarihinden sonra büyükşehir statüsüyle yönetilecek ilçemiz için Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Erdek Belediyesi`nce mahalleye yapılacak yardımlarda sosyal adaleti esas alan bir çalışmayla mahallenin mağdur ailelerine öncelik vererek adil ve dürüst bir çalışmayla mahalleye hizmet etmek istiyorum. Mahallemizde ihtiyaç gösteren bölgelerde kentsel dönüşüm ve yapılanmadan faydalanması için de gerekli girişimlerde bulunacağım." dedi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli