Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yanındaki kız Mert Öğrenir’in yerde fotoğrafını çekmiş!

Yanındaki kız Mert Öğrenir’in yerde fotoğrafını çekmiş!

Erdek’te, bir otelin balkon katından dördüncü kata düşerek beyin kanaması geçiren...

Erdek’te, bir otelin balkon katından dördüncü kata düşerek beyin kanaması geçiren, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 12 gün süren yaşam savaşını kaybeden Erdekli Mert Öğrenir’in(22) ölümüyle ilgili Erdek Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma sürüyor.

Mert Öğrenir’in yaşama veda etmesine yol açan düşme olayı sırasında yanında bulunan bir genç kız hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Mert Öğrenir’in anneannesinin, Erdekli olmayan bu kız hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine soruşturma açıldığı belirtildi.

MERT’İN DÜŞMESİNDEN SONRA FOTOĞRAFINI ÇEKMİŞ!

Olayla ilgili ilginç bir bilgiye de ulaşıldı.

Balkondan dördüncü kata düşmesinden sonra yanında bulunan genç kızın, Mert Öğrenir’in cep telefonunu alarak, Mert’in yerde fotoğrafını çektiği öğrenildi.

Mert Öğrenir’in ailesi, 22 yaşındaki gencin vefatının ardından cep telefonunu açtıklarında bu fotoğrafla karşılaşarak, durumu hemen Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığına bildirdiler.

Söz konusu kızın, düşme anından sonra acilen ambulans çağırması gerekirken, Mert Öğrenir’in yerde yatarken fotoğrafını çekmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Olay sırasında Mert Öğrenir’in yanında bulunan kızın, olaydan sonra ailesi tarafından kent dışına götürüldüğü, bu nedenle uzun süre ifadesinin alınamadığı, telefonlara ise babasının çıktığı öne sürüldü.

RAPOR BEKLENİYOR

Erdek Cumhuriyet Savcısının, olayın geçtiği yerde inceleme yaptığı öğrenilirken, Mert Öğrenir ile ilgili adli tıp raporu da bekleniyor. En geç bir ay içinde gelmesi beklenen raporun, saat 02.00’de gerçekleşen olayda Mert Öğrenir’in neden düştüğü konusuna önemli derecede açıklık getirmesi ve Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturmaya yön verip ışık tutması bekleniyor.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı