Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Yapakçı, doktor Ertuğrul´u anlattı

Yapakçı, doktor Ertuğrul´u anlattı

Erdek Belediye Meclis Üyesi Hasan Yapakçı: ?Çok değerli bir doktoru kaybettik?

Erdek Belediye Meclisi üyesi Hasan Yapakçı, kısa bir süre önce, 67 yaşında yaşamını yitiren Bandırma Devlet Hastanesi´nin emekli operatör doktoru Hürriyet Ertuğrul hakkında düşüncelerini açıklarken, ?İnsan sevgisini her zaman ilke edinen çok değerli bir doktoru yitirmenin üzüntüsü içindeyim? dedi.
Doktor Ertuğrul´un babası Niyazi Ertuğrul´un, 1960´lı yıllarda, Erdek´e bağlı eski köy ve belde, yeni mahalle Ocaklar İlkokulu´nda öğretmenlik yaptığına işaret eden Yapakçı, şunları söyledi:

?Sanıyorum, daha sonra bir süre Paşalimanı´na geçtiler. Doktor Hürriyet Ertuğrul, Şırnak´ta çalıştıktan sonra Bandırma Devlet Hastanesi´ne gelerek uzun yıllar burada görev yapıp, kısa bir süre önce emekli oldu. Doktor Ertuğrul´u, yıllar önce Ocaklar´da muhtarlık görevi yaparken tanımıştım. Hipokrat Yemini´ne bağlı, kesinlikle paraya-pula önem vermeyen, mesleğine aşık bir hekimdi. Tüm hastalarına sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların dertlerine derman olmaya çalıştı ve çok sevildi. Keşke tüm doktorlar onun gibi güler yüzlü ve mesleğe büyük bağlılık içinde görev yapsa. Nur içinde yatsın, onu unutmayacağız.?
Yapakçı, doktor Ertuğrul´un, Bandırma Devlet Hastanesi´nde görev yaparken de sık sık Ocaklar´a geldiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli