Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yarın ?Engelli Hakları Günü?

Yarın ?Engelli Hakları Günü?

?3 Aralık Dünya Engelli Hakları? günü, yarın kutlanacak

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği de, gün nedeniyle bir kutlama programı düzenledi. Dernek başkanı Hüseyin Uçar, etkinlik programının 3 Aralık 2015 Çarşamba günü, saat 12.30´da, cumhuriyet alanında, Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacağını, ardından, Barış Manço Kültür Merkezi´nde, 13.00´te, ?Yaşarken yaşadıklarımız? konulu panelde, Bandırma Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimi sorumlusu Nihayet Kahraman´ın, ?Engelli ve hasta hakları ile engelli raporu için yapılacak işlemler?, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi´nden Erol Gülle´nin, ?Engellilerin özel eğitimi ve rehberlik araştırma merkezinin görevleri? hakkında konuşacağını, daha sonra Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nden Sosyal Hizmet Uzmanı Gökçe Çalışkan, Psikolog Gamze Gacal ve Psikolog Murat Yatmaz´ın, şizofreni hasta ve aileleri ile buluşacağını belirtti.
Programın akşam, yine aynı yerde, saat 19.30´da başlayacak olan etkinliğinde Engelli ve Engelli Aileleri Derneği halk oyunları ekibi, Atatürk Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu davul şov, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Türk Sanat Müziği korosu, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği ritim grubunun gösterileri sunulacak.
6 Aralık 2015 Pazar günü ise Eken Prestige Oteli balo salonunda, saat 13.00´te, derneğin kuruluş yıldönümü etkinliği ücretsiz gerçekleştirilecek.
20 ARALIK´TA GENEL KURUL VAR
Derneğin olağan genel kurul toplantısı, 20 Aralık 2015 günü, sahil bandındaki engelliler çadırında yapılacak. Derneğin 370 üyesinden faal olan 308´inin, genel kurulda oy hakkı bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Yarın Engelli Hakları Günü
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli